Testify! bedankt haar sponsoren

Het Paasconcert van 19 maart aanstaande komt snel dichterbij. Op het concert kunt u horen hoe hard de koorleden en de band van gospelkoor Testify! en de band DeLuister hebben gewerkt om een mooie avond neer te zetten. Een dergelijk concert kost naast deze voorbereiding natuurlijk ook veel geld. De toegangsprijs dekt een groot deel van de kosten, maar niet alles. Daarom zijn we erg blij dat we verschillende sponsors gevonden hebben die ons helpen de kosten te dekken en zo het concert mogelijk te maken.

Zo worden dit concert onder andere ondersteund door Meijerink Uitvaartzorg, een inventieve uitvaartondernemer uit Amersfoort en door Pajuk Optiek, een hippe groothandel in brilmode uit Leusden.
Meijerink Uitvaartzorg is erop gericht ervoor te zorgen dat u alles krijgt wat u nodig hebt om gepast afscheid te nemen. Hierin kan bij elke familie de nadruk anders liggen; u kunt verwachten dat er wordt aangevoeld wat u nodig hebt. Pajuk Optiek is een Optiek groothandel uit Leusden. Hun merken Sir John, Easy Eyewear en The Line zijn hippe en eigentijdse monturen voor alle leeftijden, en dan ook nog voor een zeer aantrekkelijke prijs. Vraag ernaar bij uw opticien!

We kunnen uiteraard nog veel meer sponsoren gebruiken!
Als jij kunt helpen of als je vader, je zus, je buurman of je beste vriendin een eigen bedrijfje heeft, vraag hem of haar ook gospelkoor Testify! te sponsoren! Stuur een e-mail voor meer informatie naar gospelkoor Testify!

Plaats een reactie