Bestuur

Testify zou niet bestaan zonder een enthousiast bestuur!

Voor jullie op een rijtje wie wat doet, zodat je weet naar wie je toe kan stappen met je vraag. Natuurlijk is iedereen van het bestuur beschikbaar voor je, maar iedereen heeft zo zijn/haar eigen taak en het is dan fijn als je naar diegene gaat.

 

Rianne Slagboom  is voorzitter van gospelkoor Testify! Zij heeft het overzicht over alles wat er speelt en is aanspreekpunt voor zaken die het bestuur aangaan, en ze is aanspreekpunt voor Jolanda.

 

 

Marieke van Gelder zit vanuit het bestuur in de muziekcommissie, samen met deze commissie coördineert zij de liederen die we zingen. Bij haar en deze commissie kan je terecht voor alles wat met de muziek te maken heeft. Ook is zij contactpersoon voor de muzikanten, samen met Jolanda.

 

 

Hans Groenink is met ingang van seizoen 2018-2019 penningmeester van gospelkoor Testify! en verzorgt hiermee de financiën van het koor.

 

 


Geert-Jan Poelman
 is secretaris van gospelkoor Testify. Hij verzorgt de ledenadministratie (samen met de penningmeester), notuleert bij vergaderingen en verstuurt wekelijks de Testiflyer. Als je niet op een repetitieavond kunt komen, meld je je bij hem af.

 

 

Lijkt het je leuk om PR-coördinator te worden van het koor en wil je graag meedenken in beslissingen die het koor aangaan? Of wil je meer weten informatie om te weten wat deze rol voor jou zou inhouden? Dan horen we dat graag! Er zijn mensen die meewerken aan de website, nieuwsberichten en creatieve zaken regelen rondom PR van concerten en dergelijke, maar we zoeken hier nog een coördinator en aanspreekpunt voor!