Commissies

Binnen Testify zijn verschillende commissies actief naast het bestuur. Deze commissies zijn verantwoordelijk voor de muziek, zetten nieuwe liederen om in oefenfiles of werken mee aan de PR van Testify! Lijkt het je leuk om mee te draaien in een commissie of heb je goede ideeën? Laat het iemand uit het bestuur of iemand uit de betreffende commissie weten.

Muziekcommissie
Binnen de muziekcommissie worden nieuwe liederen gezocht die passen bij het koor. Op dit moment bestaat de muziekcommissie uit de volgende mensen:
* Marieke van Gelder (vanuit het bestuur)
* Hannah v/d Beld (verzorgt de bladmuziek)
* Jolanda Brus
* Margreet Heek
* Netty

Notenteam
Het notenteam zorgt dat er oefenfiles zijn voor de verschillende partijen van nieuwe liederen zodat je deze zelf thuis kan oefenen. Op het moment zijn er vijf mensen die de liederen verdelen en ervoor zorgen dat er nieuwe oefenfiles komen:
* Astrid van den Brink
* Heleen Beumer
* Geert Jan Poelman
* Anne Visser

Vertalingen
Voor de Engelstalige liederen worden vertalingen gemaakt, om nog beter te weten wat we zingen. Het meeste is vaak wel helder, maar voor sommige termen en teksten is een vertaling vaak wel prettig. Personen die willen helpen vertalen zijn welkom!
* Ewout Baardman
* Judith Floor
* Eline
* Joanne

PR
Er zijn verschillende mensen betrokken bij de PR rondom Testify: het onderhoud de website met onder andere nieuwsberichten, foto’s van concerten en communicatie via Facebook (en zo automatisch ook twitter)j. Ook zorgt de PR-commissie voor sponsoren voor optredens en voor communicatie en mooie flyers rondom optredens zodat in kerken, kranten en kerkbladen te zien is waar en wanneer we optreden. In deze commissie werken de volgende mensen mee:
* Eva Kleingeld
* Marlies
* Gea van Oostveen

Overige activiteiten
Naast deze vaste commissies, zijn er ook koorleden die op projectbasis zorgen voor de organisatie van het koorweekend, een concert of andere zaken regelen. Als je het leuk vindt om hierbij te helpen, ben je van harte welkom!