Wat is nieuw?

 • Concert 4 november: Total Praise

  Op zaterdag 4 november aanstaande werkt gospelkoor Testify! mee aan een regioconcert dat door de KZCB wordt georganiseerd in de Boogkerk in Amersfoort. Samen met de koren BlesSing uit Amstelveen en Sjofar uit Amersfoort wordt de avond ingevuld: alle koren zingen eigen repertoire en zullen ook verschillende liederen samen zingen. Het thema van de avond is ‘Total Praise’!

  Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de koorleden en kosten 3 euro per stuk.
  De avond vindt plaats in de Boogkerk, Watersteeg 2 in Amersfoort en het concert begint om 19:30 uur.

  Graag tot ziens!

  Read more

 • We zijn weer begonnen!

  Afgelopen zaterdag zijn we als koor weer gestart met het nieuwe seizoen! Na een zomerstop van twee maanden, was het fijn om weer samen met elkaar te zingen! We hebben het seizoen afgetrapt met onder andere een leuke workshop van onze dirigent Jolanda voor het juiste ritmegevoel voor een nieuw lied dat we dit seizoen gaan oppakken. Zo hebben we een begin gemaakt met twee gave nieuwe liederen; deze hopen we ook te zingen op het regioconcert op 4 november aanstaande.

  Vanaf woensdag 6 september beginnen de reguliere repetities weer, we repeteren dan weer elke woensdag vanaf 20:00 uur in Het Middelpunt in Amersfoort. Wil je dit seizoen eens komen kijken en meezingen, dan ben je van harte welkom! Je kan gewoon langskomen en een avondje meezingen om te zien of het wat

  Read more

 • Mannen gezocht!

  Houd je van zingen en heb je altijd al eens in een koor willen zingen? Of twijfel je of dit iets voor je is of niet? Kom dan een keertje luisteren en meezingen bij een koorrepetitie van Gospelkoor Testify! Of je nu een ervaren zanger bent of nog weinig ervaring hebt met zingen, aarzel niet om een paar keer te komen meezingen op een repetitie om te zien of het je bevalt. Het is dus geen vereiste om zang- of koorervaring te hebben, maar we vragen onze leden wel om thuis te oefenen en aanwezig te zijn bij de repetities.

  Op het moment telt het koor 27 vrouwen en 4 mannen, we zijn daarom met name hard op zoek naar mannen om ons koor te versterken. Ben je bas of tenor, dan ben je van harte welkom om een keer te komen luisteren en meezingen! Ook alten en sopranen zijn

  Read more

 • Bassist gezocht!

  Gospelkoor Testify! is hard op zoek naar een bassist die het koor tijdens optredens muzikaal kan ondersteunen en die ook regelmatig kan komen spelen tijdens de repetities op de woensdagavond.

  Kun jij goed basgitaar spelen, ben je muzikaal, hou je van gospelmuziek en koren, kom dan een keer vrijblijvend langs om te kijken of het wat voor je is!

  De band van Testify! bestaat momenteel uit een pianist, gitarist en percussionist.

  Kun je zelf geen basgitaar spelen, maar ken je wel iemand die dit misschien leuk vindt en dus interesse zou hebben, stuur dit berichtje dan even door!

  Read more

 • Foto’s kerst met Testify! en Switch!

  We kijken dankbaar terug op een mooi kerstconcert afgelopen zaterdag, waarin we samen met gospelkoor Switch! mochten zingen over het wonder van kerst. Geniet mee met een paar foto’s van deze avond!

  Read more

Voor oudere nieuwberichten, kijk hier.