Wat is nieuw?

 • Kom en beleef het kerstverhaal met Testify!

  Gospelkoor Testify! werkt mee aan de sfeervolle kerstlichtjestocht in de wijk Vathorst in Amersfoort. Op vrijdag 23 december 2022 komt het kerstverhaal weer tot leven. Je kunt de tocht lopen tussen 17.00 en 21.00 uur. Wij gaan zingen tussen 20.00 en 21.00 uur. Wandel langs de vele lichtjes en taferelen uit het kerstverhaal en geniet van onze muzikale bijdrage.

  Kom je het kerstverhaal met ons meebeleven?

  Read more
 • In het licht

  We zijn al een aantal maanden met veel enthousiasme aan het oefenen op een aantal prachtige kerstnummers. Waaronder In het licht van Sela.

  Voor de kerstdagen gaan we meewerken met 3 kerstvieringen.

  Read more
 • In Jezus’ handen

  bron: Gereformeerde Kerk Lunteren

  Op zondagavond 25 september mogen we als koor zingen in een jeugddienst in de gereformeerde kerk PKN te Lunteren. Bij aankomst valt me het grote glas-in-lood-raam voorin de kerkzaal op. Het namiddaglicht dat er doorheen valt, laat Jezus zien, met een lam op zijn schouders.

  Ondanks dat er geen licht meer doorheen schijnt, blijft het glas-in-lood-raam mijn aandacht trekken tijdens de dienst. Ik denk aan een vers uit Jesaja:

  Als een herder weidt Hij Zijn kudde, Hij draagt de lammeren in Zijn armen, Hij koestert ze en zorgzaam leidt Hij Zijn schapen.

  Jesaja 40:11

  Read more
 • Nieuwe repetitieruimte

  Let op! Vanaf 22 september hebben we een nieuwe locatie voor onze wekelijkse repetities.

  Dit is basisschool De Regenboog, Reinaartpad 1, Amersfoort. Dus niet meer in de Kandelaar. De dag blijft donderdag en ook blijven we starten om 20:00. Als je iets eerder aanwezig bent helpt dat om op tijd te beginnen.

  Read more
 • Terugblik op het zomerconcert

  Na twee jaar van Covid 19 (Corona) en de bijbehorende restricties, af en toe thuis zingen en oefenen van de prachtige liederen – met in december een online kerkdienst in de ontmoetingskerk in Maartensdijk – kwam er op 18 juni eindelijk weer een echt concert. En wel in de Inham te Hoogland (de kerk waar ik, Wilma, als baby ben gedoopt). ‘s Middags werd daar al druk gerepeteerd en opgebouwd onder tropische temperaturen van rond de 30 graden. Ook was er gezorgd voor de inwendige mens, zoals eten en drinken voor het koor en de band.

  Sing, Believe & Praise His Name! Zingen, geloven en Zijn naam prijzen, dat doen we allemaal in het koor, we dragen dit uit doormiddel van mooie liederen, ons geloof en de liefde voor God.

  Om 19.30 uur stroomden de eerste mensen druppelsgewijs binnen, in de

  Read more

Voor oudere nieuwberichten, kijk hier.