Wat is nieuw?

 • Concert: Testify: Sing, believe and praise His name!

  Gospelkoor Testify geeft op zaterdag 18 juni een feestelijk concert in De Inham, Hamseweg 40 in Hoogland. De zaal is om 19.30 uur open en het concert duurt van 20.00 uur tot 21.30 uur. Het koor zingt in totaal tien songs uit hun gospel-repertoire en er is ook samenzang. Thema van de avond: “Testify: Sing, believe and praise His name!” Na het concert is er gelegenheid om na te praten en samen iets te drinken.

  Het gospelkoor bestaat sinds 1998 en telt ongeveer 30 leden, afkomstig uit Amersfoort en wijde omgeving. Jolanda Brus is sinds 2010 de enthousiaste, creatieve en deskundige dirigente van Testify. Daarnaast is ze ook zanglerares. Het vierstemmige koor wordt begeleid door een speciale begeleidingsband, bestaande uit vier muzikanten op gitaar, percussie en piano. Testify gaf regelmatig eigen concerten in de

  Read more
 • Concert 18 juni – Save the date!

  Op zaterdag 18 juni gaan we een concert houden. Zet de datum alvast in je agenda! Meer informatie volgt.

  Read more
 • Kerstnachtdienst met Testify!

  We mochten dit jaar meewerken aan de online kerstnachtdienst van de Ontmoetingskerk in Maartensdijk. Het was mooi om met een kleine groep van ons koor in Maartensdijk te kunnen zingen.

  Read more
 • Testify! zingt ‘Glorious Day’

  Speciaal voor Pasen hebben we het prachtige lied ‘Glorious Day’ ingezongen.

  Read more
 • Testify! zingt ‘Sing we now of Christmas’ ?

  Wij van Gospelkoor Testify! kunnen al geruime tijd door Corona niet bij elkaar komen. Ook onze jaarlijkse bijdragen aan verschillende kerstvieringen, waaronder de lichtjestocht in Park Schothorst en een optreden op kerstavond, konden niet doorgaan.

  Als alternatief hebben wij een corona-proof opname gemaakt waarmee we toch iets van de kerstboodschap kunnen uitdragen.

  Read more

Voor oudere nieuwberichten, kijk hier.