Wat is nieuw?

 • Start van het seizoen

  Op woensdag 4 september zijn we begonnen met de eerste repetitie van het nieuwe seizoen met Testify! Na een zonnige vakantieperiode konden we meteen hard aan de slag voor de twee diensten waaraan we mochten meewerken.

  Op zondag 15 september werkten we mee aan een openluchtdienst op de startzondag in Leusden. Een bijzondere dienst waarin we Zijn naam hebben mogen groot maken. Op donderdag 19 september zongen we bij de trouwdienst van een van onze koorleden in de Westerkerk in Bunschoten. Beide optredens waren een feestje! Een goede start van het nieuwe seizoen.

 • Optreden Testify! op evenemententerrein in Hoogland

  Gospelkoor Testify! treedt op zondag 30 juni op in de tent van het project ‘Blij met de bijbel!’ in Hoogland.

  De organisatie was enthousiast over het optreden van 2018, gezien hun aankondiging van gospelkoor Testify:

  “Na een geweldig optreden in de tent vorig jaar, nu in de herhaling. Kom om mee te zingen en swingen met dit spetterende gospelkoor!”

  Kom naar de tent op het evenemententerrein en maak het mee!

  Datum en tijd: Zondag 30 juni 16.30-19.00 uur,                                                                                                                                                    

  Read more

 • Beleef het kerstverhaal mee met Testify!

  Gospelkoor Testify! werkt mee aan de sfeervolle kerstlichtjestocht in Park Schothorst, op zaterdag 22 december 2018. Wandel langs de vele lichtjes en taferelen uit het kerstverhaal. Volg de route naar de stal en geniet van onze muzikale bijdrage.

  Kom je het kerstverhaal met ons meebeleven?

  Vanaf 16.30 uur ben je welkom, aan de Schothorsterlaan 21 in Amersfoort. De toegang is gratis. Zie deRead more

 • Terugblik Jubileumconcert

  Afgelopen zaterdag 9 juni was het zover – het was tijd voor ons 20-jarig jubileumconcert, waar we de afgelopen maanden naartoe hebben gewerkt. Het was een geweldige avond, waar we heel dankbaar op terugkijken!

  Het concert kende een paar oude bekende nummers voor publiek en koor, zoals Testify to love en I will rise. Daarnaast mochten we veel nieuwe liederen zingen, zoals het feestelijke Celebrate (het thema van het concert), Arise my love en Thanks be to our God. Mooie nieuwe nummers om te vertellen over onze bijzondere God en wat hij heeft gedaan en hoe we hem hiervoor willen eren en danken!
  Deze avond werden we begeleid door een vierkoppige band, met Sander Dercksen op de piano, Dick Oort op gitaar, Peter Bakker op basgitaar en Cornell van den Brink op cajon (en andere percussie). We hebben genoten van de band, hun muzikaliteit en dit maakte de avond

  Read more

 • Jubileumconcert: Celebrate


  Het jaar 2018 is een bijzonder jaar voor gospelkoor Testify! want het koor bestaat twintig jaar. Wij vieren dit graag samen met jou! Wij nodigen je hierbij dan ook van harte uit voor het jubileumconcert op zaterdag 9 juni, met het thema ‘Celebrate’.
  We danken en prijzen God voor zijn aanwezigheid, liefde en trouw in het verleden, heden en in de toekomst. Wij willen samen met jou feest vieren: Wij zijn door Jezus verbonden met God!

  Er is een afwisselend programma samengesteld voor deze avond. Gospelkoor Testify! brengt samen met de band vooral nieuwe liederen ten gehore (zowel Engels- als Nederlandstalig), en daarnaast ook enkele oude liederen. Ook kun je meezingen met enkele samenzangliederen.
  Daarnaast zal een deel van de avond bestaan uit een optreden van de zandprinses, Rosa van der Vijver. Zij doet wonderlijke dingen met zand en een lichtbak:

  Read more

Voor oudere nieuwberichten, kijk hier.