Wat is nieuw?

 • Kerstlichtjestocht park Schothorst

  Gospelkoor Testify! werkt mee aan de sfeervolle kerstlichtjestocht in Park Schothorst, op zaterdag 23 december 2023. Wandel langs de vele lichtjes en taferelen uit het kerstverhaal. Volg de route naar de stal en geniet van onze muzikale bijdrage.

  Kom je het kerstverhaal met ons meebeleven?

  Vanaf 16.30 uur ben je welkom, aan de Schothorsterlaan 21 in Amersfoort. De toegang is gratis. Zie de agenda.

  De kerstlichtjestocht vindt elk jaar vlak voor kerst plaats, en wordt georganiseerd door leden van vier kerkgemeenschappen binnen Amersfoort.

  Read more
 • Jubileumfeest!

  Dit jaar bestaat gospelkoor Testify! vijfentwintig jaar. We willen hier een echt feest van maken, daarom is het thema voor deze avond ‘Jubileumfeest’. Wij nodigen je van harte uit om het samen met ons te komen vieren op zaterdag 28 oktober.

  Read more
 • Kom en beleef het kerstverhaal met Testify!

  Gospelkoor Testify! werkt mee aan de sfeervolle kerstlichtjestocht in de wijk Vathorst in Amersfoort. Op vrijdag 23 december 2022 komt het kerstverhaal weer tot leven. Je kunt de tocht lopen tussen 17.00 en 21.00 uur. Wij gaan zingen tussen 20.00 en 21.00 uur. Wandel langs de vele lichtjes en taferelen uit het kerstverhaal en geniet van onze muzikale bijdrage.

  Kom je het kerstverhaal met ons meebeleven?

  Read more
 • In het licht

  We zijn al een aantal maanden met veel enthousiasme aan het oefenen op een aantal prachtige kerstnummers. Waaronder In het licht van Sela.

  Voor de kerstdagen gaan we meewerken met 3 kerstvieringen.

  Read more
 • In Jezus’ handen

  bron: Gereformeerde Kerk Lunteren

  Op zondagavond 25 september mogen we als koor zingen in een jeugddienst in de gereformeerde kerk PKN te Lunteren. Bij aankomst valt me het grote glas-in-lood-raam voorin de kerkzaal op. Het namiddaglicht dat er doorheen valt, laat Jezus zien, met een lam op zijn schouders.

  Ondanks dat er geen licht meer doorheen schijnt, blijft het glas-in-lood-raam mijn aandacht trekken tijdens de dienst. Ik denk aan een vers uit Jesaja:

  Als een herder weidt Hij Zijn kudde, Hij draagt de lammeren in Zijn armen, Hij koestert ze en zorgzaam leidt Hij Zijn schapen.

  Jesaja 40:11

  Read more

Voor oudere nieuwberichten, kijk hier.