Wat is nieuw?

 • Testify zingt ‘Sing we now of Christmas’ 🎄

  Wij van Gospelkoor Testify! kunnen al geruime tijd door Corona niet bij elkaar komen. Ook onze jaarlijkse bijdragen aan verschillende kerstvieringen, waaronder de lichtjestocht in Park Schothorst en een optreden op kerstavond, konden niet doorgaan.

  Als alternatief hebben wij een corona-proof opname gemaakt waarmee we toch iets van de kerstboodschap kunnen uitdragen.

  Read more
 • Start van het seizoen

  Op woensdag 4 september zijn we begonnen met de eerste repetitie van het nieuwe seizoen met Testify! Na een zonnige vakantieperiode konden we meteen hard aan de slag voor de twee diensten waaraan we mochten meewerken.

  Op zondag 15 september werkten we mee aan een openluchtdienst op de startzondag in Leusden. Een bijzondere dienst waarin we Zijn naam hebben mogen groot maken. Op donderdag 19 september zongen we bij de trouwdienst van een van onze koorleden in de Westerkerk in Bunschoten. Beide optredens waren een feestje! Een goede start van het nieuwe seizoen.

  Read more

 • Optreden Testify! op evenemententerrein in Hoogland

  Gospelkoor Testify! treedt op zondag 30 juni op in de tent van het project ‘Blij met de bijbel!’ in Hoogland.

  De organisatie was enthousiast over het optreden van 2018, gezien hun aankondiging van gospelkoor Testify:

  “Na een geweldig optreden in de tent vorig jaar, nu in de herhaling. Kom om mee te zingen en swingen met dit spetterende gospelkoor!”

  Kom naar de tent op het evenemententerrein en maak het mee!

  Datum en tijd: Zondag 30 juni 16.30-19.00 uur,                                                                                                                                                    

  Read more

 • Beleef het kerstverhaal mee met Testify!

  Gospelkoor Testify! werkt mee aan de sfeervolle kerstlichtjestocht in Park Schothorst, op zaterdag 22 december 2018. Wandel langs de vele lichtjes en taferelen uit het kerstverhaal. Volg de route naar de stal en geniet van onze muzikale bijdrage.

  Kom je het kerstverhaal met ons meebeleven?

  Vanaf 16.30 uur ben je welkom, aan de Schothorsterlaan 21 in Amersfoort. De toegang is gratis. Zie deRead more

 • Terugblik Jubileumconcert

  Afgelopen zaterdag 9 juni was het zover – het was tijd voor ons 20-jarig jubileumconcert, waar we de afgelopen maanden naartoe hebben gewerkt. Het was een geweldige avond, waar we heel dankbaar op terugkijken!

  Het concert kende een paar oude bekende nummers voor publiek en koor, zoals Testify to love en I will rise. Daarnaast mochten we veel nieuwe liederen zingen, zoals het feestelijke Celebrate (het thema van het concert), Arise my love en Thanks be to our God. Mooie nieuwe nummers om te vertellen over onze bijzondere God en wat hij heeft gedaan en hoe we hem hiervoor willen eren en danken!
  Deze avond werden we begeleid door een vierkoppige band, met Sander Dercksen op de piano, Dick Oort op gitaar, Peter Bakker op basgitaar en Cornell van den Brink op cajon (en andere percussie). We hebben genoten van de band, hun muzikaliteit en dit maakte de avond

  Read more

Voor oudere nieuwberichten, kijk hier.