Wat is nieuw?

 • In Jezus’ handen

  bron: Gereformeerde Kerk Lunteren

  Op zondagavond 25 september mogen we als koor zingen in een jeugddienst in de gereformeerde kerk PKN te Lunteren. Bij aankomst valt me het grote glas-in-lood-raam voorin de kerkzaal op. Het namiddaglicht dat er doorheen valt, laat Jezus zien, met een lam op zijn schouders.

  Ondanks dat er geen licht meer doorheen schijnt, blijft het glas-in-lood-raam mijn aandacht trekken tijdens de dienst. Ik denk aan een vers uit Jesaja:

  Als een herder weidt Hij Zijn kudde, Hij draagt de lammeren in Zijn armen, Hij koestert ze en zorgzaam leidt Hij Zijn schapen.

  Jesaja 40:11

  Read more
 • Nieuwe repetitieruimte

  Let op! Vanaf 22 september hebben we een nieuwe locatie voor onze wekelijkse repetities.

  Dit is basisschool De Regenboog, Reinaartpad 1, Amersfoort. Dus niet meer in de Kandelaar. De dag blijft donderdag en ook blijven we starten om 20:00. Als je iets eerder aanwezig bent helpt dat om op tijd te beginnen.

  Read more
 • Terugblik op het zomerconcert

  Na twee jaar van Covid 19 (Corona) en de bijbehorende restricties, af en toe thuis zingen en oefenen van de prachtige liederen – met in december een online kerkdienst in de ontmoetingskerk in Maartensdijk – kwam er op 18 juni eindelijk weer een echt concert. En wel in de Inham te Hoogland (de kerk waar ik, Wilma, als baby ben gedoopt). ‘s Middags werd daar al druk gerepeteerd en opgebouwd onder tropische temperaturen van rond de 30 graden. Ook was er gezorgd voor de inwendige mens, zoals eten en drinken voor het koor en de band.

  Sing, Believe & Praise His Name! Zingen, geloven en Zijn naam prijzen, dat doen we allemaal in het koor, we dragen dit uit doormiddel van mooie liederen, ons geloof en de liefde voor God.

  Om 19.30 uur stroomden de eerste mensen druppelsgewijs binnen, in de

  Read more
 • Concert: Testify: Sing, believe and praise His name!

  Gospelkoor Testify geeft op zaterdag 18 juni een feestelijk concert in De Inham, Hamseweg 40 in Hoogland. De zaal is om 19.30 uur open en het concert duurt van 20.00 uur tot 21.30 uur. Het koor zingt in totaal tien songs uit hun gospel-repertoire en er is ook samenzang. Thema van de avond: “Testify: Sing, believe and praise His name!” Na het concert is er gelegenheid om na te praten en samen iets te drinken.

  Het gospelkoor bestaat sinds 1998 en telt ongeveer 30 leden, afkomstig uit Amersfoort en wijde omgeving. Jolanda Brus is sinds 2010 de enthousiaste, creatieve en deskundige dirigente van Testify. Daarnaast is ze ook zanglerares. Het vierstemmige koor wordt begeleid door een speciale begeleidingsband, bestaande uit vier muzikanten op gitaar, percussie en piano. Testify gaf regelmatig eigen concerten in de

  Read more
 • Concert 18 juni – Save the date!

  Op zaterdag 18 juni gaan we een concert houden. Zet de datum alvast in je agenda! Meer informatie volgt.

  Read more

Voor oudere nieuwberichten, kijk hier.