Mannen gezocht!

Houd je van zingen en heb je altijd al eens in een koor willen zingen? Of twijfel je of dit iets voor je is of niet? Kom dan een keertje luisteren en meezingen bij een koorrepetitie van Gospelkoor Testify! Of je nu een ervaren zanger bent of nog weinig ervaring hebt met zingen, aarzel niet om een paar keer te komen meezingen op een repetitie om te zien of het je bevalt. Het is dus geen vereiste om zang- of koorervaring te hebben, maar we vragen onze leden wel om thuis te oefenen en aanwezig te zijn bij de repetities.

Op het moment telt het koor meer dan 30 vrouwen en 5 mannen, we zijn daarom met name hard op zoek naar mannen om ons koor te versterken. Ben je bas of tenor, dan ben je van harte welkom om een keer te komen luisteren en meezingen! Ook alten en sopranen zijn welkom overigens.

Koor, band en repertoire
Gospelkoor Testify! is een een 4-stemmig koor uit Amersfoort en staat onder leiding van dirigente Jolanda Brus en wordt begeleid door een band met pianist, gitarist, bassist en percussionist. We zoeken hiervoor ook nog een pianist! Ben of ken je een pianist, neem dan contact met ons op om een keertje te komen meespelen!
Ons repertoire bestaat met name uit Engelstalige en enkele Nederlandstalige liederen. Zo zingen we bijvoorbeeld liederen van Casting Crowns, Chris Tomlin, Kirk Franklin en enkele nummers van Sela.

Repetities
We repeteren elke woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in Wijkcentrum Het Middelpunt (Spinetpad 2, Amersfoort). In de vakanties kan het voorkomen dat een repetitie niet doorgaat, kijk daarom even in de agenda of de repetitie doorgaat. Voor het bijwonen van een repetitie hoef je niet te overleggen, je kunt gewoon langskomen! Voor meer informatie kan je een berichtje sturen naar Gospelkoor Testify!

Graag tot ziens!