Jubileumconcert: Celebrate


Het jaar 2018 is een bijzonder jaar voor gospelkoor Testify! want het koor bestaat twintig jaar. Wij vieren dit graag samen met jou! Wij nodigen je hierbij dan ook van harte uit voor het jubileumconcert op zaterdag 9 juni, met het thema ‘Celebrate’.
We danken en prijzen God voor zijn aanwezigheid, liefde en trouw in het verleden, heden en in de toekomst. Wij willen samen met jou feest vieren: Wij zijn door Jezus verbonden met God!

Er is een afwisselend programma samengesteld voor deze avond. Gospelkoor Testify! brengt samen met de band vooral nieuwe liederen ten gehore (zowel Engels- als Nederlandstalig), en daarnaast ook enkele oude liederen. Ook kun je meezingen met enkele samenzangliederen.
Daarnaast zal een deel van de avond bestaan uit een optreden van de zandprinses, Rosa van der Vijver. Zij doet wonderlijke dingen met zand en een lichtbak: met wat vlugge gebaren laat zij diverse afbeeldingen verschijnen. Bijzonder om te zien en het zal dit jubileumconcert nog feestelijker maken!

In het kort de belangrijkste informatie:

Wat Jubileumconcert gospelkoor Testify! met optreden van de zandprinses
Waar: Fonteinkerk, Robert Kochstraat 4 in Amersfoort
Wanneer: Zaterdag 9 juni 2018 vanaf 19.30 uur (zaal gaat open om 19.00 uur)
Kaarten: € 10,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen (t/m 12 jaar)

Kaartjes kunnen worden gekocht via koorleden en ze kunnen worden gereserveerd via deze website. Reserveer daarvoor hier alvast je kaartjes.

Graag tot ziens op 9 juni aanstaande!

Plaats een reactie