Terugblik Jubileumconcert

Afgelopen zaterdag 9 juni was het zover – het was tijd voor ons 20-jarig jubileumconcert, waar we de afgelopen maanden naartoe hebben gewerkt. Het was een geweldige avond, waar we heel dankbaar op terugkijken!

Het concert kende een paar oude bekende nummers voor publiek en koor, zoals Testify to love en I will rise. Daarnaast mochten we veel nieuwe liederen zingen, zoals het feestelijke Celebrate (het thema van het concert), Arise my love en Thanks be to our God. Mooie nieuwe nummers om te vertellen over onze bijzondere God en wat hij heeft gedaan en hoe we hem hiervoor willen eren en danken!
Deze avond werden we begeleid door een vierkoppige band, met Sander Dercksen op de piano, Dick Oort op gitaar, Peter Bakker op basgitaar en Cornell van den Brink op cajon (en andere percussie). We hebben genoten van de band, hun muzikaliteit en dit maakte de avond nog feestelijker. Onze dirigente Jolanda Brus dirigeerde band en koor en zorgde zoals altijd voor veel enthousiasme en mooie dynamiek.

Het zingen werd deze avond afgewisseld door twee optredens van de zandprinses Rosa van der Vijver (dochter van de zandtovenaar), waarin met een lichtbak en zand de mooiste afbeeldingen werden gecreëerd. Eerst volgde een verhaal over de schepping met allerlei mooie dieren en landschappen; in een tweede deel werden beelden gemaakt van zondeval en opstanding. Erg mooi en indrukwekkend om zo meegenomen te worden in deze beelden en in een verhaal, dat met maar een paar bewegingen uit het zand tevoorschijn werd gehaald.

Al met al kijken we erg dankbaar terug op deze mooie avond met elkaar en met publiek. We hebben genoten van de volle zaal, de interactie met publiek, band en dirigent, de verschillende solo’s van koorleden, de zandprinses, het zingen van mooie liederen en ook van de ontmoeting na afloop met elkaar – mooi om met elkaar te kunnen nagenieten en bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Foto’s van het concert staan nog niet op de site, maar volgen binnenkort.

We zien u en jou graag terug bij een volgend concert!

Plaats een reactie